torstai 4. helmikuuta 2016

Saamattomuus jatkuu

Lääkkeet eivät pahemmin vaikuttaneet. Ei tullut janoa eikä sen puoleen äkkikuolemakaan iskenyt. Aluksi kuvittelin nenän limakalvojen kuivuneen, mutta se meni ohi. Tänään huomasin minua pyörryttävän, jos kumarran pääni sydäntä alemmas. Kovin usein ei tarvitse kyllä pää alaspäin kotona olla että en pidä tuota kovin suurena haittana vaikka se hieman pahenisikin. Nyt 6,5 tuntia lääkkeen ottamisen jälkeen tuntuu syke nousseen.

Sellainen yllättävä positiivinen vaikutus lääkkeellä oli, että heräsin monta kertaa jo ennen auringonnousua, koska olin niin innoissani siitä, että saan pian ottaa sen. Ja vaikkei lääke vaikuttaisikaan, jokainen päivä ja aamu vie lähemmäs sitä hetkeä, kun oikea lääke ja annostus on viimein löytynyt ja pystyn johonkin järjelliseen toimintaan.

Tahtoisin heti nostaa annostusta, mutta kiltisti syön kuitenkin tiistaihin asti, jolloin lääkäri soittaa ja saan kai nostaa annostusta. Nämä ovat vaikutukseltaan 8-10 tuntia eli kun eivät ole kahtena päivänä vaikuttaneet niin ei huomisellekaan ole odotettavissa ihmettä. Tekisi vain mieli nostaa annostusta jo aiemmin, mutta en tällaisena tottelevaisena kilttinä tyttönä tee niin omin päin siltikään, vaikka tiedän näitä olevan turvallista syödä enemmänkin. Jos vain kehtaisin häiritä lääkäriä ja tietäisin, miten se asianmukaisimmin tehdään - puhelimitse vai sähköpostilla - niin kysyisin huomenna, saanko lisätä annostusta.

Pikkuasiat ovat tänään sujuneet ja olen tiskannut astioita ja lämmittänyt taloa. Ihan kaikki tärkeät asiat kuitenkin junnaavat paikallaan. Fysiikanopiskelu on retuperällä. Kirjoituksiin on aikaa kahdeksan viikkoa, ja mulla on edelleen aivan kokonaan opiskelematta viis kurssia. Ne kolme kurssia, jotka olen joskus käynyt, olen aika hyvin unohtanut. Hämmentävää kyllä, olen saanut tehtyä aikataulun! Laskin, että pysyisin mukana, jos opiskelisin kolme kappaletta päivässä. "Tällä hänen kapasiteetillaan" tuohon periaatteessa pitäisi pystyä, mutta kun keskittymiskyky on ihan nollassa niin aika mahdottomalta tuntuu. Siihen kolmeen kappaleeseenkin liityy kymmeniä laskuja laskettavaksi ja lukuisia sivuja luettavaa. Katsoisin videoita, mutta avomieheni on poissa kotoa ja sen tähden minulla ei ole riittävän nopeaa nettiä videoiden katseluun.

Yritän kuitenkin. Tälle päivälle olisi suunnitelmissa opiskella jäykän kappaleen mekaniikkaa. Tarkoitus olisi kehitellä niin hyvät muistisäännöt asiasisältöön, ettei tarvitsisi lukea niitä teoriaosuuksia enää ikinä uudelleen.

Sellaista. Tsemppiä myös sinne näyttöjen toiselle puolelle, minkä asian kanssa kamppailettekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristähän päivääni kommentilla! :)