tiistai 14. helmikuuta 2017

Yöllinen avautuminen

En saa unta. Kun ei saa unta, alkaa ajatella. Kun ajattelee liikaa, alkaa ajatukset pyöriä ympyrää.

Nyt juuri mun ajatukset pyörii kaikessa siinä, mihin menee hermo.

Että eikö me hitto vaan voitas luopua ruokapöydästä? Pärjättiin me ennenkin pelkällä höyläpenkillä. Mitä järkeä, että lattian lisäksi on vielä lattian yläpuolellakin puhtaanapidettävää pinta-alaa, jolle vaan kertyy kamaa?

Eikö me voitas heittää lakanoita helvettiin? Yks setti käyttöön ja makuupussi pyykkipäivien varalta. Sais tuon liinavaatekaapin pois. Pyyhkeitä yks per nenä, mutta keittiöpyyhkeitä riittävästi.

Voitasko me vihdoin viimein luopua kaikista ylimääräsistä lautasista?

Voitasko me luopua maidosta, mä en jaksa enää maitopurkkeja. Kaapissa kun on maitojauhettakin, mistä saa kahvimaitoa kannuun tai jauheet suoraan kahviin, jos haluaa.

Saisinko mä vaan heittää roskiin nuo edellisen asukkaan koriste-esineet? Ei me tulla saamaan aikaseks "ota tästä" -hyllyn askartelua eikä kukaan niitä siitä ota, enkä minä saa niitä mihinkään kierrätykseen veityä, eikä niitä mikään kierrätyskeskus varmasti halua.

Eikö me voitas alottaa remonttia heti? Revittäs huomenna paneelit alas ja katottas, miltä hirsi alla näyttää. Hitot talvesta, kylmä täällä on kuitenkin.

Eikö voitas vaan heittää menemään ihan kaikki! Ostettas sitten tilalle, jos jotain olennaista meni siinä mukana.

Ja vielä pyykit. Saanko mä talloa roskiksen pohjalle 95 % mun likasista vaatteista? Minä en halua käyttää niitä puhtaana eikä kukaan muukaan niitä halua, ei kukaan täyspäinen.

Saanko alottaa suurraivauksen just nyt?

2 kommenttia:

  1. Aina saa alottaa suursiivouksen. Itse siivosin pari viikkoa sitten klo 02-05 yöllä kun ei unta saanu ja oli yksin kotona. Sai itseasiassa paljon enemmän aikaan kuin normaalisti töiden ja muiden menojen lomaan mahdutetussa siivousrupeamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse asiassa sisuunnuin niin, että sain voimaa nousta ylös ja heitellä vaatteita jää/ei jää -pinkkoihin. Siis vähän tämän julkaisun jälkeen, klo puoli kuuden aikoihin aamulla. Avokki heräs siivouksen ääniin, pahoittelin sille että nyt ei voinu muutakaan, pakko oli alkaa just nyt! Sit menin nukkumaan puol seittemältä tai seittemältä, nukuin muutaman tunnin ja lähin yliopistolle. Eipä tuo missään vielä näy, mutta jospa tästä etenis... Nähtävästi putää lähes raivostua ennen kuin saa mitään aikaan!

      Poista

Piristähän päivääni kommentilla! :)