sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kuis sujuu?

Opiskelu

Lintsaten. Kolmen viikon aikana kolme päivää paikalla.

Tätä kirjottaessani muistin, että olis yhden tehtävän deadline parin tunnin päästä. Kaikki jääneet tähän mennessä palauttamatta, mutta tämän yhden raportin kenties voisin yrittää tehdä, on astetta tärkeämpi nimittäin.

Työ

Millon kukakin tulee vastaan ja sanoo: "Kuulin, että sait töitä!" Juu-u, en minä niitä töitä kyllä olis kaivannut ja onhan se nyt ihan mukavaa, että jaksatte iloita siitä, että olen kahleissa joka hiton perjantai niinku joku ehdonalaisvanki.

Koti

Meen kohta kattomaan, miltä siellä näyttää. Avopuoliso vähän järjesteli kun olin poissa yhen yön, ootan mielenkiinnolla. Siis ihan oikeasti mielenkiinnolla ja innoissani (ainaki jos en ois näin väsyny), uus koti alkaa muotoutua omannäköiseksi, jee! :)

ADHD

Ihan jees varmaan, jos onnistuis pysymään kahvilakossaan ja muistas olla syömättä vehnää ja sokeria ja jois aina vettä. Ja heräis, että sais otettua lääkkeen jo ennen ku pitäs olla jo jossain. Välillä luulen, että ilman lääkettäki vois olla, mutta oon eri mieltä siinä vaiheessa ku oon löhöilly kolmen tunnin päivälevon eikä senkään jälkeen oo voimia yhtään mihinkään.

Oli muuten tänään juhlat, joissa paljon sukua paikalla. Aika monta käsilaukkua/kakkulapiota yms. unohtui tai meinas unohtua vierailta, aika moni puhui kovaa, yhtä sai nostella alas puusta ja välillä muualtakin, aika moni ei onnistunu lähtemään pois ihan vielä sillon ku halus tai aiko, ja aika moni ei halunnu tulla ollenkaan tällaseen ihmistentäyteiseen juttuun. Kiva miten piirteet näkyy kaikissa vähän erilailla, useimmilla tietysti vain lievästi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristähän päivääni kommentilla! :)