sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Ihanat säilytysjärjestelmät eivät pelasta elämääsi

Eilinen siivousprojekti nosti esiin tutun teeman: onko tilan luomiseksi tärkeämpää poistaa säilytysratkaisuja ja kyseenalaistaa niiden sisältämän tavaran tarpeellisuus, vai pitäisikö säilytystilaa lisätä ja olettaa suurimman osan esineistä olevan säilyttämisen arvoisia?

Minä luonnollisesti olen sitä mieltä, että kaikki pous jaloistani, mikä irti lähtee. Avomieheni on sitä mieltä, että tarvitsemme lisää lämpimiä neliöitä, kaappeja ja laatikoita.

Jaa-a. Ehkä olemme kumpikin oikeassa. Sen kuitenkin olen huomannut, että monet säilytysratkaisut saavat tavaran viemään paljon enemmän tilaa kuin se ilman itseään ympäröivää laatikkoa tai kaappia veisi. Turhaa ilmatilaa jää etenkin esineiden yläpuolelle. Tunnustan, että olen heittänyt pois pahvilaatikoita ja muita vähän vähemmän arvokkaita säilytykseen sopivia esineitä poikaystäväni selän takana. Esineet saa tiiviisti ja kuitenkin käytännöllisesti säilöön, kun vain vähän järjestää. Sain jo yhdistettyä kahden vaatekaapin vaatteet yhteen, kuvitelkaa! Toki poistin muutamia turhuuksia, mutta silti.

Näiden ajatusten saattelemana palaan siivousprojektini pariin, ja rutiineistani kirjoitan taas toisella kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristähän päivääni kommentilla! :)