sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

ADHD:sta, yo-kirjoituksista ynnä muuta sekalaista

Tiedättekö, minusta tuntuu että tämä toinen kokeilemani ADHD-lääke on jopa sopinut minulle oikein hyvin! Annoskokoa ollaan nostamassa, katsotaan kuinka sitten käy. Monia asioita en edelleenkään saa aikaiseksi, niin kuin vaikkapa analyysin kirjoittamista noista vaikutuksista, mutta ehkäpä sitten suuremmalla annoksella.

Tällä hetkellä vietän välipäiviä, sillä lääke loppui eikä mulla ole vielä uutta satsia. Eron huomaa eniten siitä, että heräämisen jälkeen vietän suurimman osan ajasta sängyssä löhöillen. Päivä valuu ihan eri tavoin hukkaan kuin lääkettä käyttäessäni. Jumitus on myös aivan eri luokkaa. Unen määrä on suurempi eli herään yleensä kunnolla vasta nukuttuani 10 tuntia ja silloinkin siihen, että avomieheni tarjoilee minulle kahvia.

Yo-kokeet muuten ovat takana. Persiilleen meni. Pääsyy oli ADHD, osaamisesta ei jäänyt kiinni tällä kertaa. Olin ottanut aivokapasiteetistani kaiken hyödyn irti pääsiäisenä opettelemalla muutaman uuden aihepiirin. Täydellisesti en tietenkään ollut opiskellut, mutta koe oli helppo ja osaamiseni olisi kyllä helposti riittänyt L:n saamiseen. Ei auttanut erillistila, lisäaika tai lääkkeet. Minkäs teet. Jospas edes c:n saisin.

Tämän päivän oivalluksia on vain muutama:
- Opettajan puheen ymmärtäminen ja seuraaminen on helpompaa, kun mutisee samalla itse puoliääneen sen, mitä hän sanoo.
- Opiskeluaikataulun täytyy olla itse tehty. Toisten tekemien aikataulujen noudattaminen onnistuu vielä huonommin kuin omien.
- Texturi on taivaanlahja! Kirjoitan tällä Macillani kaikista uusista termeistä muistiinpanot Texturiin sitä mukaa kun uusia termejä tulee vastaan. Koneeni hakutoiminto toimii erinomaisesti, joten tiedostoja on helppo ja nopea availla ja täydennellä.

Mitäs muuta... Avomieheni on lähdössä noin kuukaudeksi ulkomaille. Saapa nähdä, mitä mun elämänhallinnalle käy sillä välin, kuoleeko kaikki tomaatintaimet jne.

Meille ei muuten vieläkään tule juoksevaa vettä. Vedet pistettiin kiinni edellisen reissun aikana vuodenvaihteessa, eikä niitä kerta kaikkiaan ole tarvittu niin palavasti, että olisi saatu nähtyä päälle kytkemisen vaivaa.

Sama tuttu valitusvirsi vielä tähän loppuun. Rästihommia on niskassa kasapäin enkä tiedä, miten tilanteen selättäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristähän päivääni kommentilla! :)